Vă invităm să dați drumul la creativitate cu această nouă rețeta BELLA: Brioșe din foietaj.
Ingrediente pentru 12 brioșe:
1 pachet de aluat foietaj Bella 800 gr.
200 gr. ciocolată lichidă
200 gr. dulceață de zmeură (sau orice alte fructe preferate)
1 lingură de ulei/unt pentru forma de brioșă
1-2 linguri zahăr pudră pentru decor
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius și ungeți formele de brioșe cu ulei sau unt.
Presărați cu făină foaia de aluat și cu un cuțit ascuțit tăiați aluatul în 3 benzi egale.
Răsuciți ușor fiecare bandă de-a lungul lungimii și rotiți-o într-o rolă strânsă.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați fiecare rolă longitudinal prin mijloc.
Înfășurați fiecare jumătate într-un melc și tranferați-l într-o formă de brioșă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius timp de 25-30 de minute.
Scoateți brioșele din cuptor și răciți 3-4 minute pe un grătar.
Cu un Posh umpleți brioșele cu ciocolată sau dulceață preferată. Presărați cu zahăr și serviți cu o băutură fierbinte preferată.
Poftă bună!