Reteta de primavara: Placinta cu praz si cartofi

Astazi va recomandam o gustare de sezon, usor de preparat si de consumat! Pentru o delicioasa placinta cu praz si cartofi avem nevoie de:

Taiem partea alba de la praz in bucatele mici si le calim cu ulei si apa. Presaram putin rozmarin si mai tinem la foc aproximativ 10-15 minute, timp in care curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii punem la fiert intr-un alt vas cu apa si sare. Scurgem cartofii de apa si ii amestecam cu prazul.
Citeste tot articolul »

Prajitura cu sirop de zahar ars si foi Bella

Ingrediente:

  • 1 pachet de Foi fine de placinta Bella de 400g;
  • 1 pahar de ulei;
  • 1 pahar de zahar;
  • 200ml de iaurt;
  • 1 plic de praf de copt;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 4 oua;
  • 1 lamaie;
  • 1 fiola esenta de rom;
  • sirop de zahar ars (6-7 linguri zahar cu 3 cani de apa).

Mod de preparare:
Dezghetam foile de placinta si le rupem in multe bucatele.

Intr-un vas, batem ouale cu zahar si adaugam cu grija uleiul, iaurtul, zaharul vanilat si praful de copt – stins cu zeama de lamaie. La final amestecam bine si adaugam esenta de rom. Citeste tot articolul »

Beneficiile foilor de placinta din faina integrala

Bella a lansat un nou produs din faina integrala, de calitate superioara pentru un stil de viata sanatos cu nutritie echilibrata. Ne referim la foile de placinta din faina integrala. Iata cateva din beneficiile lor:

  • aport substantial pentru sanatatea organismului;
  • sursa de nutrienti valorosi, ideali in dieta consumatorului modern;
  • ideale pentru prepararea rapida a oricaror tipuri de preparate sanatoase si dietetice;
  • ambalate in pachet special, pastreaza prospetimea foilor de placinta si nu necesita decongelare.

Spor la gatit preparate sanatoase!