Millefeuille cu capsune

Astazi va prezentam un nou desert delicios: Millefeuille. Usor de preparat si gustos, nu putem decat sa va uram: Pofta buna!

Ingrediente:

  • 1 pachet foi fine de placinta 400gr. Bella;
  • 1 esenta de vanilie;
  • 200gr. smantana dulce;
  • 300gr. capsuni;
  • 300ml. lapte proaspat;
  • coaja de la o portocala;
  • 2 linguri de amidon;
  • sirop de zahar;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • 1 varf de sare;
  • menta proaspata;
  • 3 linguri de zahar.

Mod de preparare:

Insiropam 5 foi cu siropul de zahar. Decupam cu o forma de inima. Punem formele in tava si le coacem 10 minute la 180 de grade Celsius. Intre timp pregatim crema: amestecam amidonul cu 100ml lapte. Intr-un vas pe foc, adaugam zaharul in amidonul dizolvat in lapte si punem peste restul de lapte. Amestecam pana se ingroasa. Punem galbenusurile, sarea si esenta de vanilie. Intr-un bol separat mixam smantana lichida. Adaugam coaja de portocala in crema scoasa de pe foc si incorporam usor si frisca preparata anterior din smantana lichida. Umplem foile de placinta cu crema realizata si decoram cu felii de capsune. Presaram pe deasupra zahar pudra si decoram dupa preferinte.

Pofta buna!

Gasiti reteta video, aici:

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *