Triunghiuri cu carne si legume

Nu conteaza daca este ora micului dejun sau ora pranzului, fiecare ora este potrivita pentru triunghiurile din aluat foietaj Bella umplute cu carne si legume.

Ingrediente:

  • 800 g aluat foietaj Bella;
  • 500 g carne tocata;
  • 2 fire ceapa verde;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 2 oua;
  • piper;
  • cimbru;
  • 1 legatura patrunjel;
  • 2 catei de usturoi;
  • susan pentru ornat.

Mod de preparare:

Foile de placinta se lasa la dezghetat.

Carnea se caleste in 2 linguri ulei cu ceapa taiata marunt, ardeiul taiat cubulete, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul pisat. Cand a scazut zeama si carnea este facuta se lasa la racit.

Dupa racire se amesteca bine cu ouale si legatura de patrunjel.

Se intinde aluatul pentru foietaj, se taie in patrate, care apoi se ung cu compozitia preparata anterior. Patratele le indoim pe diagonala, sigiland marginile cu furculita.

Se preseaza cu mana pentru repartizarea uniforma a compozitiei si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Cand sunt gata toate se ung cu galbenus de ou si putin susan si se introduc in cuptorul preincalzit 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu un pahar de vin bun.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *