Tarta cu spanac si branza

Ce spuneti de o tarta delicioasa cu spanac, branza si aluat foietaj Bella? Se prepara extrem de simplu si rapid, dintr-o cantitate minima de ingrediente. Bucurati-i pe cei dragi cu un deliciu proaspat si foarte aromat!

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Spanacul se spala in mai multe ape si se pune 5 minute in apa clocotita. Se scurge si se taie nu foarte marunt.
  2. Foile de placinta se transfera in forma de copt si se gauresc din loc in loc cu o furculita.
  3. Ouale se bat bine si se amesteca apoi cu laptele si smantana, dupa care se adauga spanacul si jumatate din cantitatea de branza taiata cuburi.
  4. Se umple forma cu acest amestec, se asaza deasupra restul branzei si se da la cuptor pentru 25 de minute.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *