Desert delicios cu kiwi si portocale

Astazi va prezentam un desert delicios cu kiwi si portocale.

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se taie aluatul, decongelat in prealabil (pana devine moale si rece), in dreptunghiuri medii cu un cutit bine ascutit. Fiecarui dreptunghi din aluat i se traseaza cu un cutit ascutit un chenar, la 1-1.5 cm  margine. Rolul acestui chenar este de a se forma o margine care dupa coacere sa ramana crescuta, in timp ce restul aluatului va da putin inapoi.
  2. Ungem bucatile din aluat cu ou si le punem la copt in cuptorul incins in prealabil pana la 220-230 grade Celsius.
  3. Adancitura obtinuta se umple cu dulceata de fructe, peste care punem felii de kiwi si portocale.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *