Aperitiv rapid cu asparagus din aluat foitaj Bella

aperitiv-cu-asparagus-aluat-bellaIngrediente:

  • legatura de asparagus;
  • un pachet aluat foietaj Bella;
  • un borcanas de sos pesto;
  • rosii cherry;
  • parmezan ras;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 de grade celsius si taiati aluatul in patratele de dimensiunea dorita. Asezati-le in tava, pe hartia de copt si ungeti-le cu sosul pesto. Adaugati pe fiecare patratel cate o jumatate de rosie cherry si cate o bucatica de asparagus.

Adaugati parmezan, sare si piper si dati la cuptor pana csnd aperitivele capata o culoare aurie.

Scoateti tava de la cuptor si savurati aperitivele dupa ce le-ati lasat 10-15 minute sa „se odihneasca”. Cei mici le vor iubi cu siguranta, iar cei mari vor mai cere.

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *