Scoici din aluat foitaj Bella cu ciocolata si fructe

scoici-din-aluat-bella-cu-ciocolata-si-fructeCu aluatul foitaj Bella puteti pregati usor si rapid un desert delicios cu ciocolata si fructe.

Timp de preparare: 35 minute
Timp de coacere: 10 – 15 minute
Portii: 6

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj Bella;
  • 2 cesti bucatele de ciocolata;
  • 1 ceasca smantana lichida pentru frisca;
  • 2 linguri miere;
  • 1 lingura esenta de vanilie;
  • fructe proaspete asortate (capsuni, banane, kiwi, ananas, struguri).

Mod de preparare:

Decongelati aluatul foitaj Bella la temperatura camerei. Faceti scoicile din aluat, dupa cum vedeti in imaginea urmatoare:
Citeste tot articolul »

Tarta cu fructe

desert-tarta-fructe-aluat-bellaCu produsele Bella, puteti face pentru cei dragi un desert rapid, delicios si usor de preparat.

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat foitaj Bella;
  • 1 plic budinca de frisca;
  • 500 ml. lapte;
  • 4 linguri zahar;
  • 1 lingurita de unt;
  • fructe de sezon;
  • 1 plic de gelatina.

Mod de preparare:

Pregatiti budinca de frisca dupa instructiunile de pe plic. Puneti 4 linguri de lapte intr-un bol, adaugati praful de budinca si cele 4 linguri de zahar si amestecati bine. Intre timp puneti restul de lapte la fiert impreuna cu lingurita de unt. Citeste tot articolul »

Painisoare de Pasti

painisoare de pastiDe astazi am intrat in Saptamana Patimilor si ne apropiem cu pasi repezi de o Sarbatoare crestina foarte importanta. Cu aceasta ocazie, v-am pregatit o reteta pentru masa de Paste, si anume: “Painisoare de Pasti”, cu aluat foitaj Bella.

Ingrediente (pentru 4 portii):

Caise cu foi de placinta Bella

caise cu foi de placinta bellaAstazi v-am pregatit o reteta foarte delicioasa, mai precis placinta cu caise din foi de placinta Bella.

Ingrediente:

  • 1 compot de caise;
  • 12 foi de placinta Bella;
  • 4 linguri cu miere;
  • 6 linguri cu ulei;
  • 1 lingurita cu floricele de lavanda.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul pana la 210 grade. Taiati din foile de placinta patrate cu dimensiune de 12×12 cm. Cu ajutorul unei pensule, ungeti-le cu ulei pe ambele parti. Puneti-le in tava si bagati-le la cuptor pana se rumenesc. Citeste tot articolul »

Fantezie “de primavara”

fantezie de primavara-bellaA venit primavara, iar Bella s-a gandit sa va ofere o reteta dulce de sezon: Fantezie “de primavara”.

Ingrediente:

- aluat foitaj Bella;
- ou;
- frisca.

Mod de preparare:

  1. Se taie aluatul, decongelat in prealabil (pana devine moale si rece), in patratele medii cu un cutit bine ascutit. Fiecarui patrat din aluat i se traseaza cu un cutit ascutit un chenar, la 1-1.5 cm  margine. Rolul acestui chenar este de a se forma o margine care dupa coacere sa ramana crescuta, in timp ce restul aluatului va da putin inapoi. Citeste tot articolul »