Mille-feuille (Napoleon)

millefeuilleMille-feuille este o reteta de placinta garnisita cu crema. Astazi vom pregati aceasta reteta din aluat foitaj Bella.

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 1 kg aluat foitaj Bella;
  • 2 pachete de crema de vanilie praf;
  • 1 l lapte (pentru crema);
  • 200 g zahar pudra;
  • 100 g nuci faramitate.

Mod de preparare:

Dezghetati aluatul si taiati-l in 18 parti egale. Fiecare prajitura se compune din 3 parti. Gauriti-le cu o furculita pentru a nu se umfla prea mult si coaceti-le in tavita 10 min. la 220°С.

Dupa ce se racesc, ungeti baza cu crema pregatita. Puneti pe ea o parte din aluatul gata, ungeti-o si puneti a treia parte. Peste prajitura pregatita in acest fel presarati nucile faramitate si zaharul praf.

Reteta propusa este destinata exclusiv pentru aluat foitaj Bella. Nu garantam obtinerea unui rezultat perfect daca folositi alt aluat in loc de Bella.

 

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Un comentariu la “Mille-feuille (Napoleon)

Lasă un răspuns la Florin Miron Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *