Va propunem pentru astazi un aperitiv foarte delicios: reteta de tarta cu ardei iute, pentru care am folosit aluat foitaj Bella.
Ingrediente:
- 300 g aluat foitaj Bella;
- 1 ardei rosu;
- 1 ardei rosu iute;
- 12 ardei iuti marinati, din borcan;
- 75 g telemea de oaie;
- 200 g smantana;
- 3 oua;
- margarina;
- faina pentru forma.
Mod de preparare:
- Lasati aluatul sa se dezghete. Ungeti cu margarina o tava cu diamentrul de 26 de centimetri si presarati cu faina. Intindeti aluatul dezghetat in tava de copt si intepati-l in cateva locuri cu furculita.
- Taiati ardeiul rosu pe jumatate. curatati-l de seminte si taiati-l in bucati mici. Taiati codita ardeiului rosu iute si curatati-l de seminte, apoi taiati-l cerculete. Puneti ardeii iuti marinati intr-o sita pentru a se scurge bine, dupa care punteti totul peste aluat.
- Pasati branza cu smantana si ouale si turnati amestecul peste legume. Coaceti aproximativ 30 de minute pe gratarul din mijloc al cuptorului incins in prealabil la 200˚C.
Timp de preparare: aprox. 15 minute
Timp de coacere: 30 minute
Fiecare bucata contine 204 Kcal.
Reteta propusa este destinata exclusiv pentru aluatul foitaj Bella. Nu garantam obtinerea unui rezultat perfect, daca folositi alt aluat in loc de Bella.