Tarta cu ardei iute

tarta-cu-ardei-iutiVa propunem pentru astazi un aperitiv foarte delicios: reteta de tarta cu ardei iute, pentru care am folosit aluat foitaj Bella.

Ingrediente:

  • 300 g aluat foitaj Bella;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 ardei rosu iute;
  • 12 ardei iuti marinati, din borcan;
  • 75 g telemea de oaie;
  • 200 g smantana;
  • 3 oua;
  • margarina;
  • faina pentru forma.

Mod de preparare:

  1. Lasati aluatul sa se dezghete. Ungeti cu margarina o tava cu diamentrul de 26 de centimetri si presarati cu faina. Intindeti aluatul dezghetat in tava de copt si intepati-l in cateva locuri cu furculita.
  2. Taiati ardeiul rosu pe jumatate. curatati-l de seminte si taiati-l in bucati mici. Taiati codita ardeiului rosu iute si curatati-l de seminte, apoi taiati-l cerculete. Puneti ardeii iuti marinati intr-o sita pentru a se scurge bine, dupa care punteti totul peste aluat.
  3. Pasati branza cu smantana si ouale si turnati amestecul peste legume. Coaceti aproximativ 30 de minute pe gratarul din mijloc al cuptorului incins in prealabil la 200˚C.

Timp de preparare: aprox. 15 minute
Timp de coacere: 30 minute
Fiecare bucata contine 204 Kcal.

Reteta propusa este destinata exclusiv pentru aluatul foitaj Bella. Nu garantam obtinerea unui rezultat perfect, daca folositi alt aluat in loc de Bella.

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *