- 1 pachet foi de placinta refrigerate de la Bella
- 3 linguri de margarina lichida
- 1/2 kg mere decojite si rase
- 5 biscuiti sfaramati
- 50g miez de nuca maruntit
- 150g zahar
- 1 pachet de praf de scoatisoara
Mod de preparare:
Reglati cuptorul la 180 de grade. Intr-un bol mare amestecati biscuitii sfaramati marunt cu miezul de nuca, scortisoara si zaharul. Adaugati merele rase si amestecati bine.
Ungeti cu margarina jumatate de foaie de placinta din pachet si indoiti-o in doua, astfel incat partea unsa sa se lipeasca de cea neunsa. Ungeti cu margarina si partea de placinta dubla astfel obtinuta si puneti 1/6 din amestecul de mere.
Rulati foaia de placinta sub forma de rulou si puneti-o intr-o tava, cu dimensiuni de aproximativ 30 x 40 cm, unsa in prealabil cu margarina si acoperita cu hartie de copt.
Repetati procedura si cu restul de foi de placinta. Puneti la cuptor pentru 20 – 25 minute pana cand strudelul se rumeneste.
Se serveste cald sau rece, presarat cu zahar pudra si inghetata de vanilie.