- aluat foietaj Bella
- 2 oua
- telemea sau branza
- piper, sare, chimen
Mod de preparare
Se intinde aluatul pentru foietaj, se taie in patrate, si apoi se ung cu crema de branza alcatuita din ou, branza, chimen si condimente. Alternativ, se poate adauga si marar. Patratelele le indoim pe diagonala, sigiland marginile cu furculita. In final, batem un ou, pe care il intindem cu pensula peste triunghiuri, si presaram restul de chimen. Formele se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se lasa in cuptorul preincalzit timp de 40-45 de minute, pana capata o culoare aurie.
Pentru un plus de varietate, triunghiurile din foietaj pot fi umplute cu un amestec de sunca, cascaval si ou.
Am incercat Triunghiuri cu branza si sunt delicioase. Imi place si haina noua pe care o aveti.
O zi frumoasa!!
Va multumim! 🙂
foarte buneeeeeeeee
Ne bucuram ca va place! 🙂