Reteta de primavara: Placinta cu praz si cartofi

Astazi va recomandam o gustare de sezon, usor de preparat si de consumat! Pentru o delicioasa placinta cu praz si cartofi avem nevoie de:

Taiem partea alba de la praz in bucatele mici si le calim cu ulei si apa. Presaram putin rozmarin si mai tinem la foc aproximativ 10-15 minute, timp in care curatam cartofii de coaja, ii taiem rondele si ii punem la fiert intr-un alt vas cu apa si sare. Scurgem cartofii de apa si ii amestecam cu prazul.

Pregatim foaia de placinta, pe care o ungem cu ulei de masline sau unt si o impartim in 2. Asezam prima foaie in tava, peste care adaugam cascavalul taiat in cubulete si compoztia de cartofi cu praz. Repartizam uniform, dupa care punem deasupra cea de-a doua foaie placinta. Le lipim marginile, le ungem cu oul batut in prealabil si o bagam la cuptorul incins pentru 30-35 de minute.

Vom sti ca este gata cand vedem foaia frumos rumenita. ❤️
Este delicioasă atat calda, cat si rece. 👌
Pofta buna! ☺️

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Esti om? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.