Reteta de toamna: Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

Pentru Cornuletele din foietaj cu ciocolata si nuca, avem nevoie de:

  • 1 pachet Bella aluat foietaj dulce 500g;
  • 4 linguri crema de ciocolata;
  • 3 linguri de nuca macinata;
  • 2 plicuri de zahar vanilat;
  • coajă rasa de la o portocala;
  • zahar pudra.

Mod de preparare:

  • Amestecam intr-un bol crema de ciocolata cu nuca si zaharul vanilat. Asezam aluatul pe masa de lucru tapetata cu putina faina. Ungem aluatul cu cremă de ciocolata apoi razuim deasupra coaja de la o portocala.
  • Taiem aluatul in trei apoi fiecare fasie o taiem in triunghiuri pe care le rulam pe rand dinspre partea mai lata spre partea ingusta.
  • Asezam cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 15 minute sau pana aluatul se rumeneste deasupra. Apoi le scoatem din cuptor si le pudram cu zaharul pudra.

Un deliciu care va va complimenta orice pauza de cafea!
Sa le savurati cu drag!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *