Reteta de iarna: Mere in foietaj

Ce spuneti sa preparam un desert delicios si usor de facut pentru cei dragi?

Pentru savuroasele mere in foietaj aveti nevoie de:

Mod de preparare:

Incepem prin a spala si a curata merele de cotor. Apoi, taiem foietajul in patrate de 10 cm si punem cate un mar pe fiecare. In mijlocul fiecarui mar presaram zaharul si scortisoara, dupa care imbracam merele, unind colturile foietajului. Lipim bine toate colturile astfel incat marul sa fie inchis in aluat. Dupa ce le-am imbracat, punem merele intr-o tava de cuptor unsa cu putin ulei si le ungem cu oul batut, dupa care le bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade. Le tinem la cuptor o ora, pana se rumenesc. Voilà!

Dupa ce se racesc putin, servim merele presarate cu zahar pudra si optional cu crema de vanilie sau chiar inghetata!

Pofta buna!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *