Reteta de iarna: Quiche Lorraine cu aluat foietaj

Va propunem o calatorie culinara in Franta.  Pentru un delicios Quiche Lorraine avem nevoie de:

  • un pachet aluat foietaj Bella 800g;
  • 75 gr kaizer;
  • 175 gr ceapa;
  • 15 gr unt;
  • 2 oua;
  • 100 ml lapte;
  • boia;
  • piper;
  • sare;
  • 50 gr cascaval.

Incepem prin a taia kaizerul marunt si il prajim in unt impreuna cu ceapa maruntita. Apoi, punem compozitia la rece. Separat, se bat ouale, se amesteca cu sare, piper si boia, se adauga laptele, cascavalul ras si se toarna totul peste kaizer si ceapa. Punem aluatul in tava si il umplem cu compozitia formata, ornandu-l dupa bunul plac.
Bagam tava la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana vedem ca s-a rumenit. Oh la la! Delicios! ?
Se serveste ca aperitiv, atat cald, cat si rece. Bon Appetit!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *