Oua ochiuri in foietaj

Pentru un mic dejun sanatos, apetisant si delicios pentru cei dragi, ai nevoie de:

  • un pachet aluat foietaj Bella 800g;
  • 6 oua;
  • 100g cascaval ras;
  • 50 ml ulei de masline;
  • o legatură de marar;
  • sare si piper.

Mod de prepareare:

Incepem prin a decongela aluatul de foietaj la temperatura camerei si il taiem in 6 patratele egale. Peste o foaie de copt, punem cele 6 patratele de foietaj in tava si le introducem la cuptorul preincălzit la 180 grade.

Dupa 10 minute, scoatem tava din cuptor, ungem aluatul cu uleiul de masline si adaugam cascavalul ras peste aluatul portionat.

Peste cascaval spargem cate un ou proaspat, asezonam cu sare si piper, dupa care introducem tava in cuptor pentru inca 10 minute.

Se servesc calde, cu marar, rozmarin sau alte condimente, dupa gust.

S-aveti pofta!

Fii la curent cu toate noutatile de la Bella. Urmareste-ne pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *