Reteta de Dragobete: Poale-n brau

Ce ziceti de o placinta autentica romaneasca de sarbatoarea romaneasca a iubirii?

Pentru delicioasele Poale-n brau aveti nevoie de:

  • un pachet aluat foietaj Bella clasic 800g sau dulce 500g;
  • 350g branza de vaci bine scursa;
  • 150g zahar;
  • 2 oua medii;
  • 2 linguri gris;
  • 1 portocala medie (coaja rasa);
  • 50-60g stafide;
  • 1 varf cutit de sare;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 1 galbenus de ou + 2 linguri de lapte (pentru uns).

Citeste tot articolul »

Cosulete din aluat foitaj Bella

cosulete-din-aluat-foitaj-bellaIngrediente:

Aceste cosulete sunt foarte usor de realizat si de preparat cu ingredientele preferate.

Noi am optat pentru spanac, rozii uscate si branza, dar dumneavoastra puteti adauga ardei, cascaval sau sunca.
Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati aluatul Bella in patratele. Puneti-le apoi intr-o tavita non-adeziva pentru briose si asezati umplutura in ele.
Apoi, dati taviaa la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand cosuletele s-au rumenit.

Pofta buna!