Muschiulet de porc in aluat foietaj Bella

Pana si cele mai de seama gospodine au cateodata nevoie de inspiratie in bucatarie, iar Bella vine mereu in ajutorul acestora, cu retete pline de dragoste si gustoase ca in vremurile de altadata!

Pentru a prepara cel mai gustos si creativ muschiulet de porc, veti avea nevoie de un pachet de aluat foietaj de la Bella, ceapa alba si rosie taiata julien, o bucata de muschiulet de porc fiert, putin parmezan, un ou si mirodenii din plin.
Citeste tot articolul »

Reteta de primavara: Rulada cu spanac

Astazi va propunem sa incercati o gustare simpla si sanatoasa, potrivita pentru un platou cu aperitive.

Pentru o delicioasă rulada cu spanac, avem nevoie de:

  • 1 pachet de aluat foietaj Bella;
  • o punga de spanac congelat;
  • 2 morcovi;
  • o ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Incepem prin lasa aluatul si spanacul sa se dezghete la temperatura camerei. Apoi, curatam morcovii de coaja si ii punem la fiert. Ii scoatem pe o farfurie cand sunt bine patrunsi si ii taiem pe jumatate pe lungime. Curatam ceapa si o tocam cat mai marunt. Usturoiul il curatam si il pisam. Citeste tot articolul »

Bacon cu sparanghel in foietaj

Pentru o reteta apetisanta de bacon cu sparanghel in foietaj avem nevoie de:

  • un pachet de aluat foietaj Bella 800g;
  • 16 fire de sparanghel verde (proaspat si fraged);
  • 4 fasii de bacon sau sunca;
  • 30g cascaval ras;
  • 1 ou pentru uns;
  • putina sare si ulei de masline.

 

Mod de preparare:

Pentru inceput punem cuptorul la incins la 200 grade Celsius sau la treapta inalta la cele cu gaz.

Intindem foietajul si il taiem in fasii de 40x20cm. Dupa ce spalam si curatam sparanghelul, ajustam 16 fire egale ca lungime si grosime si le punem cate doua in fiecare spirala. Citeste tot articolul »