Saratele din aluat foietaj Bella

Ingrediente:

  • aluat foietaj Bella 800 g;
  • 1 ou;
  • 1/4 lingurita sare;
  • topping la alegere: cascaval ras, branza sarata rasa, susan, mac sau chimen.

Mod de preparare:

Dupa ce foietajul s-a decongelat, cat timp este inca rece, il despachetam pe blatul de lucru fara sa il intindem cu sucitorul sau sa il presam, iar cu un cutit bine ascutit (sau o rola de taiat) taiem fasii de latimea unui deget.
In acest moment este timpul sa preincalzim cuptorul la 200 grade C. Citeste tot articolul »

Ou in foietaj Bella

ou-in-foietaj-bellaVa propunem o alternativa gustoasa a unui pranz rapid.
Ingrediente:


Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C. Aluatul foietaj se taie sub forma unor patrate, astfel incat sa incapa in spatiile din tavita pentru briose, colturile ramanand in afara. Introduceti tava in cuptor, si lasati aluatul la copt, pana capata o culoare aurie. Apoi, asezati spanacul, ardeii si bacon-ul in forme, alternand in ingrediente. Deasupra lor, adaugati cate un ou, si condimentati dupa gust. Lasati-le la copt timp de 6-8 minute. Se servesc simple, sau cu o salata de legume.

Pofta buna!

Tips & Tricks

12065566_516626115172419_6549000787074223055_n

Bella are cateva sfaturi utile pentru dumneavoastra, iubitorii de placinte, pe care le pregatiti cu mare drag:

„Atunci cand tai verdeturi, pune niste sare pe tocator. Le va tine laolalta.” – Joanne Chang

Curioasă aceasta informatie si corecta, pe încercate!

O stiati?

Data viitoare, o puteti incerca la o placinta cu aluat foietaj Bella si umplutura cu verdeata.

Mult spor la placinte delicioase!

Muschiulet de porc in aluat Bella

muschiulet-de-porc-in-aluat-bellaIngrediente:

  • pachet de aluat foitaj de la Bella;
  • ceapa alba si rosie taiata julien;
  • o bucata de muschiulet de porc fiert;
  • putin parmezan;
  • un ou;
  • mirodenii din plin.

Mod de preparare:

Caliti ceapa taiată julien in putin ulei si asezonati cu boia de ardei rosu. Intindeti aluatul foitaj pe o tava, presarati parmezanul si adaugati ceapa calita. Apoi, treceti muschiuletul fiert prin mirodenii si plasati-l in mijlocul tavii.

Dupa aceea, impachetati muschiuletul in aluatul foitaj si intoarceti-l in tava, astfel incat partea de imbinare sa fie prinsa sub muschiulet. Citeste tot articolul »